Program divadla Dobeška

Tři taškařice

Divadlo
Čtvrtek
23. Květen
19:30

Divadlo L. S. Nemožného

Tři krátké, autorské inscenace plné humoru a hudby. Muzikál Maturák! vás zavede na jeden bláznivý ples, hříčka Romanovo velmi pozdní dopoledne pobaví kaskádou roztomilých absurdit a večer zakončí poctivá kabaretní nálož scének a písní Kablavejš.

Vstupné
200 Kč
Dospělý
140 Kč
Student | Senior

Maturák!

Ztřeštěný půlhodinový muzikál vás provede večerem a nocí, kdy má 4.B svůj maturitní ples. Obleky, šerpy, hudba, tanec, učitelé, rodiče, alkohol a hlavně spolužáci! Vychutnejte si společně s maturanty bizarní přechodový rituál, který podáváme s ironickým nadhledem, muzikálovou oslnivostí a plátkem citrónu. Bude to trapné? Ano! Bude to divoké? Ano! Bude to neopakovatelné? Tak to si piš! A žádná bejby dnes nebude sedět v koutě...

Romanovo velmi pozdní dopoledne

Na scénu přibíhá Roman s růží v ruce. Je nervózní, neboť čeká na svou přítelkyni Julii, s níž se chce zasnoubit. Čeká, čeká, čeká a Julie stále nejde. Roman si najednou uvědomí proč: zapomněl její roli obsadit! Úderná hra o zoufalém herci, který se pokouší zachránit nejapnou situaci, Vás nenechá na pokoji, dokud se nebudete za břicho popadat, nepopadáte ze židlí a nepokusíte se tomu chudákovi sami pomoct.

Kablavejš

…čili KAB-aret LA-cinejch VEJŠ-plechtů je poctivá nálož zábavy podobná besídkám divadla Sklep. Různorodé činoherní skeče a hudební čísla jsou poskládány do peprné mozaiky, která vám prozradí o lidech především to, co jste nechtěli vědět. Cukrující milenci, nesnesitelné spolubydlící, dávní spolužáci i breberky ve vlasech rozehrají a rozezpívají situace, které jsou o to zábavnější, že jste se v nich neocitli sami.

Místa v sále nejsou číslovaná, vstup do sálu bude umožněn od 19:00

Harmonogram večera:

19:30 Maturák!

Romanovo velmi pozdní dopoledne

Přestávka

Kablavejš

Konec cca 22:00

Režie: Lukáš Smrkovský

Scénář: L. S. a kolektiv

Dramaturgie: Veronika Bostlová a David Le Cam

Původní hudba: David Le Cam a Lukáš Smrkovský

Hrají: Martina Náhlíková, Hana Stýblová, Veronika Bostlová, Laura Marie Smrkovská, Tereza Zajícová, Kateřina Ritterová, Eleonora Yusupbaeva, Jindřich Bezdíček, Filip Janoušek, David Le Cam, Michael Drahý, Lukáš Smrkovský

Podobná představení:
Úterý 28.5. 2024 19:30
Divadlo

Oslava přítomnosti tří herců na vlnách společné improvizace -  Anna Geislerová, Lukáš Pavlásek a Martin Zbrožek. Trojice herců vstupuje na jeviště vždy bez předem daného scénáře. Průběh představení tak připomíná chůzi po laně, kde hrozí nebezpečí pádu a zároveň, když se vše daří, máte pocit, že se dotýkáte hvězd. 

Cena: 250 / 300 Kč

Čtvrtek 30.5. 2024 19:00
Divadlo

Situační komedie o tom, jak jsme si tu žili

Cena: 150 Kč

Neděle 16.6. 2024 19:00
Divadlo

Situační komedie o tom, jak jsme si tu žili

Cena: 150 Kč