Program divadla Dobeška

Isabelle - melancholický recitál s klavírem

hudba a tanec
Pátek
16. Listopad
17:00
100% autentický koktejl, jehož ingrediencemi jsou upřímnost a trpký humor, vám namíchají Barbora Bártová a Vojtěch Šafránek. Jejich recitál s klavírem vám dovolí poznat Isabelle nezaujatýma očima.
Vstupné
100 Kč
Dospělý
50 Kč
Student | Senior

100% autentický, upřímný a otevřený koktejl s kolečkem citronu v podobě trpkého humoru. Sundávajíc masku jak jevišti, tak i hledišti. Pokládajíc víc otázek než odpovědí. A proč Isabelle? Přijď a pochopíš.

"Neměla jsem vůbec ambice stát se světovou hvězdou. Jestliže jsem chtěla být herečkou, tak ne proto, abych mohla stát v záři reflektorů, ale abych sloužila textu, těšila diváky a unikla tomu, jaká jsem."

Bojovná, autentická, pokorná, oddaná divadlu. Isabelle Caro sledovalo v posledních letech jejího života miliony očí. A každé ji viděly jinak. Pro někoho byla jen další anorektička na seznamu. Některým její příběh zachránil život.

100% autentický koktejl, jehož ingrediencemi jsou upřímnost a trpký humor, vám namíchají Barbora Bártová a Vojtěch Šafránek. Jejich recitál s klavírem vám dovolí poznat Isabelle nezaujatýma očima. A nechá vás odejít s více otázkami než odpověďmi

 

(Před)kapela Rivers to the Sea: 18:00 - 18:30 temný jazz

 

Photo by Petr Florián

Podobná představení: