Program divadla Dobeška

Já, Tonya

Kinokavárna
Středa
3. Říjen
19:30
Životopisný film. Čsfd 75%
Vstupné
100 Kč
Dospělý
70 Kč
Student | Senior

Černočerná komedie Já, Tonya přináší divoký a stěží uvěřitelný příběh, který by vydal hned na několik životů. Vzestup z ničeho až na vrchol, touhu, vášeň, pád na samotné dno a jeden z největších skandálů sportovní historie. Tonya Harding patřila svého času mezi nejlepší krasobruslařky světa, všichni si ji ale budou navždy pamatovat ve spojení s šokujícím útokem na její soupeřku Nancy Kerrigan. Režie: Craig Gillespie Scénář: Steven Rogers Kamera: Nicolas Karakatsanis Hudba: Peter Nashel Hrají: Margot Robbie, Sebastian Stan, Mckenna Grace, Allison Janney, Paul Walter Hauser, Julianne Nicholson, Bojana Novakovic, Bobby Cannavale, Caitlin Carver, Catherine Dyer, Joshua Mikel, Cara Mantella, Jason Davis, Jason MacDonald, Anthony Reynolds, Ricky Russert, Luray Cooper, Jan Harrelson, Daniel Thomas May

Podobná představení:
Středa 1.5. 2024 19:30
Kinokavárna

Mrazivý snímek Jonathana Glazera o banalitě zla si díky svému výjimečnému zpracování odvezl Velkou cenu z festivalu v Cannes a také Snímek také získal dva Oscary. ČSFD 73%.

Cena: 100 / 140 Kč

Středa 8.5. 2024 19:30
Kinokavárna

Dosud nepublikované záběry z posledních tří let života Václava Havla v osobním portrétu stárnoucího exprezidenta, který vždy nadřazoval zájmy obecné nad ty vlastní.

Cena: 100 / 140 Kč

Středa 15.5. 2024 19:30
Kinokavárna

Ze Severní Koreje se snaží utéct jednotlivci i celé rodiny. Se zrádnou cestou přes divokou řeku, nehostinné čínské hory i vietnamský prales se jim snaží pomoct pastor Kim, muž, který svůj život zasvětil bohu a pomoci uprchlíkům.

Cena: 100 / 140 Kč