Program divadla Dobeška

Kurz efektivního rodičovství

Divadlo
Úterý
14. Březen
19:00

Libčické ochotnické divadlo LOĎ uvádí představení na motivy divadelní hry Šárky Fenykové: Kurz efektivního rodičovství, aneb co vše může způsobit jedna zapomenutá žádost o adopci. Režie Kateřina Kapounová

Vstupné
150 Kč
Dospělý

Pár slov o autorce: Šárka Fenyková
Editorka, moderátorka, redaktorka, autorka divadelních her pro děti i dospělé se vztahem k přírodě, protože vystudovala Zahradní a krajinářskou architekturu na MZLU, a také máma dvou dětí. Do světa médií vstoupila v roce 2002 jako moderátorka brněnského Rádia Petrov. Součástí Českého rozhlasu je od 1. května 2004. Rok pracovala jako redaktorka zpravodajství a publicistiky Českého rozhlasu Brno. V Praze začala pracovat se startem Rádia Česko, kde byla redaktorkou, moderátorkou, editorkou a autorkou pořadů Výročí týdne, Vernisáž a Kronika Rádia Česko. Tři roky připravovala vysílání pro stanici Českého rozhlasu určené dětem – Rádio Junior. V současné době je editorkou a moderátorkou Českého rozhlasu Plus. Na poli divadelním se představila jako herečka „Divadelního studia V“ v Brně a členka amatérského divadelního souboru Křemen. Je autorkou více než desítky divadelních pohádek a v roce 2012 měla premiéru i její hra pro dospělé Kurz efektivního rodičovství. V roce 2018 napsala další hru Dva v jednom, která byla poprvé uvedena v divadle Dobeška, kde hrála i sama autorka.

Podobná představení:
Pondělí 8.4. 2024 19:30
Divadlo

Oslava přítomnosti tří herců na vlnách společné improvizace - Josef Polášek, Martin Zbrožek a Tomáš Matonoha. Trojice herců vstupuje na jeviště vždy bez předem daného scénáře. Průběh představení tak připomíná chůzi po laně, kde hrozí nebezpečí pádu a zároveň, když se vše daří, máte pocit, že se dotýkáte hvězd. 

Cena: 250 / 300 Kč

Čtvrtek 23.5. 2024 19:30
Divadlo

Divadlo L. S. Nemožného

Tři krátké, autorské inscenace plné humoru a hudby. Muzikál Maturák! vás zavede na jeden bláznivý ples, hříčka Romanovo velmi pozdní dopoledne pobaví kaskádou roztomilých absurdit a večer zakončí poctivá kabaretní nálož scének a písní Kablavejš.

Cena: 140 / 200 Kč

Úterý 28.5. 2024 19:30
Divadlo

Oslava přítomnosti tří herců na vlnách společné improvizace -  Anna Geislerová, Lukáš Pavlásek a Martin Zbrožek. Trojice herců vstupuje na jeviště vždy bez předem daného scénáře. Průběh představení tak připomíná chůzi po laně, kde hrozí nebezpečí pádu a zároveň, když se vše daří, máte pocit, že se dotýkáte hvězd. 

Cena: 250 / 300 Kč