Program divadla Dobeška

Monika Načeva + Zdivočelí koně

Koncert
Čtvrtek
4. Listopad
20:00

FESTIVAL 50 LET SKLEPA Projekt Moniky Načevy, který nese název Zdivočelí koně, podle jedné básně Pavla Zajíčka, kterou právě Načeva se svou stávající kapelou ztvárnila.

Vstupné
300 Kč
Dospělý
250 Kč
Student | Senior

Ke ztvárnění vybrala básně umělců, kteří byli pronásledovaní minulým režimem, z let 60. - 80., jako jsou Ivan Martin Jirous, Pavel Zajíček, Vladimíra Čerepková, Václav Hrabě, ale i méně známých jako je Věra Jirousová nebo Šárka Smazalová. S těmito básněmi, velmi citlivě a přitom silně interpretovanými  Monikou Načevou, která má k těmto básníkům také osobní vztah, bychom rádi vešli do povědomí našich posluchačů. Chceme oslovit publikum, které vnímá umění jako citlivou vnitřní, ale důležitou součást svého života, kterou je třeba hledat v našem rychlém konzumním světě.
V kapele účinkují:
Monika Načeva
bicí: Markéta Pták
klávesy: David Kabzan

Podobná představení:
Čtvrtek 18.4. 2024 19:30
Koncert

Kultovní Malý taneční orchestr se sólisty Divadla Sklep. Na pódiu se představí například Tomáš Hanák, František Skála nebo Lenka Vychodilová či Fero Burda. Zazní hitovky 60.let i současnosti, např.od Pavla Lišky, Haničky Zagorové, Druppiho, Milušky Voborníkové, Jany Kratochvílové, Plavců-Rangers, Katapultu a Elvise Presleyho či Franka Sinatry.

Cena: 300 / 350 Kč
Vyprodáno

Čtvrtek 16.5. 2024 20:00
Koncert

Srandopunková čtveřice z Brna v čele s Nikolou Muchou, známou především z televizních soutěží vystoupí premiérově v divadle Dobeška. Veselé písně o životě, lásce, přátelství, pravdě a jiných úchylkách zazní v té nejlepší možné formě, tedy naživo. Přijďte si zanípat klacíkem v hovínku existenciální tíže i bohapusté radosti ze života

Cena: 280 / 330 Kč

Pondělí 27.5. 2024 20:00
Koncert

Fenomenální kytarista Michal Pavlíček v komorním koncertu s vynikajícím klávesistou Michalem Nejtkem

Cena: 300 / 350 Kč