Program divadla Dobeška

Tatarák na EX

Divadlo
Úterý
11. Červen
19:30
Krutě upřímné představení pro všechny, kdo ztratili iluze o světě i o životě, ale stejně jako hlavní protagonisté - Milan Šteindler a Vojtěch Záveský se nebojí realitě hrdě tlemit do ksichtu.
Vstupné
350 Kč
Dospělý

Syrový tatarák se nejlépe podává za studena, poctivě naškrábaný a s notnou dávkou pikantního pepře a štiplavé cibule stejně jako sarkastická, ještě syrová stand up comedy Milana Šteindlera!

Krutě upřímné představení pro všechny, kdo ztratili iluze o světě i o životě, ale stejně jako hlavní protagonisté se nebojí realitě hrdě tlemit do ksichtu.

Tatarák na EX vznikl u piva. Po pár půllitrech se Milanovi a Jiřímu Antonínovi v hlavě začal rodit nápad na představení, které by divákům přímo z kuchyně naservírovalo nejdůležitější potřeby člověka 21. století: cigára, chlast, drogy a sex, podpořené všudypřítomnou depresí. Zmíněné ingredience se krásně smísí do božsky ochuceného tataráku, který ocení i největší fajnšmekři naší doby.

Ale bacha, musíte ho dát na EX!

 

Scénář: Milan Šteindler a Jiří Antonín Trnka; účinkují: Milan Šteindler a Vojtěch Záveský; režie: Jiří Antonín Trnka, hudba: Vojtaano, výprava: Jan C. Löbl; produkce: Agentura Point (která během posledních 15 let pobavila už milion diváků úspěšnou komedií Caveman)

Podobná představení:
Čtvrtek 23.5. 2024 19:30
Divadlo

Divadlo L. S. Nemožného

Tři krátké, autorské inscenace plné humoru a hudby. Muzikál Maturák! vás zavede na jeden bláznivý ples, hříčka Romanovo velmi pozdní dopoledne pobaví kaskádou roztomilých absurdit a večer zakončí poctivá kabaretní nálož scének a písní Kablavejš.

Cena: 140 / 200 Kč

Úterý 28.5. 2024 19:30
Divadlo

Oslava přítomnosti tří herců na vlnách společné improvizace -  Anna Geislerová, Lukáš Pavlásek a Martin Zbrožek. Trojice herců vstupuje na jeviště vždy bez předem daného scénáře. Průběh představení tak připomíná chůzi po laně, kde hrozí nebezpečí pádu a zároveň, když se vše daří, máte pocit, že se dotýkáte hvězd. 

Cena: 250 / 300 Kč

Čtvrtek 30.5. 2024 19:00
Divadlo

Situační komedie o tom, jak jsme si tu žili

Cena: 150 Kč