Program divadla Dobeška

Invalida

Kinokavárna
Středa
21. Červen
19:30

Černá komedie o kolosální pomstě a nejpevnějším přátelství. Bláznivý příběh naprosto nepravděpodobného akčního hrdiny a jeho snahy získat zpět svou rodinu.

Vstupné
120 Kč
Dospělý
90 Kč
Student | Senior

Divoké devadesátky. Šusťákové soupravy, pestrobarevná saka, velké kazeťáky, videopřehrávače, kýčovitá techno hudba, videopůjčovny na každém kroku, nové společenské poměry, záplava různých podvodníků, začínající organizovaný zločin. V této době a prostředí anonymního maloměsta se odehrává příběh Laca, na svou profesi hrdého údržbáře místního muzea, který se kvůli své výbušné povaze ocitá v nesprávném čase na nesprávném místě a po setkání s drsnými podvodníky skončí na vozíku. Když pak zjistí, že spravedlnost je nedosažitelnou utopií, rozhodne se vzít věci do vlastních údržbářských rukou. Začíná pomsta, jakou jste ještě neviděli. A poznáte přátelství, jaké by vás ani nenapadlo.Komedie Slovensko, 2023, 108 min Režie: Jonáš Karásek Hrají: Gregor Hološka, Zdeněk Godla, Ivo Gogál a další. ČSFD 84%

Video
Podobná představení:
Středa 1.5. 2024 19:30
Kinokavárna

Mrazivý snímek Jonathana Glazera o banalitě zla si díky svému výjimečnému zpracování odvezl Velkou cenu z festivalu v Cannes a také Snímek také získal dva Oscary. ČSFD 73%.

Cena: 100 / 140 Kč

Středa 8.5. 2024 19:30
Kinokavárna

Dosud nepublikované záběry z posledních tří let života Václava Havla v osobním portrétu stárnoucího exprezidenta, který vždy nadřazoval zájmy obecné nad ty vlastní.

Cena: 100 / 140 Kč

Středa 15.5. 2024 19:30
Kinokavárna

Ze Severní Koreje se snaží utéct jednotlivci i celé rodiny. Se zrádnou cestou přes divokou řeku, nehostinné čínské hory i vietnamský prales se jim snaží pomoct pastor Kim, muž, který svůj život zasvětil bohu a pomoci uprchlíkům.

Cena: 100 / 140 Kč