Program divadla Dobeška

Nic bych neměnila

Kinokavárna
Středa
1. Únor
19:30

Emotivní dokument Michala Černého je sondou do života člověka, který se nikdy nepoddal nepřízni osudu a rozhodl se žít plnohodnotný život. Otevřená zpověď Kateřiny Morozové je bezpochyby inspirací pro každého, kdo by si na svůj život chtěl postěžovat.

Vstupné
120 Kč
Dospělý
90 Kč
Student | Senior

Film Nic bych neměnila je dokumentárním portrétem Kateřiny Morozové. Kateřina je již dnes dospělá mladá žena. Po svém narození byla umístěna do dětského domova, kde strávila téměř pět let. Dostala ale druhou šanci a její život se změnil. Středisko náhradní rodinné péče pro ni našlo novou, velkou a skvělou rodinu s otevřeným srdcem, která ji přijala i s jejím těžkým zdravotním hendikepem. Emotivní dokument je sondou do života člověka, který se nikdy nepoddal nepřízni osudu a rozhodl se žít plnohodnotný život. Otevřená zpověď Kateřiny je bezpochyby inspirací pro každého, kdo by si na svůj život chtěl postěžovat. Dokumentární Česko, 2022, 61 min Režie: Michal Černý Scénář: Věduna Bubleová

Video
Podobná představení:
Středa 1.5. 2024 19:30
Kinokavárna

OMLOUVÁME SE, ALE Z PROVOZNÍCH DŮVODŮ JE PROJEKCE ZRUŠENA

Cena: 100 / 140 Kč

Středa 8.5. 2024 19:30
Kinokavárna

Dosud nepublikované záběry z posledních tří let života Václava Havla v osobním portrétu stárnoucího exprezidenta, který vždy nadřazoval zájmy obecné nad ty vlastní.

Cena: 100 / 140 Kč

Středa 15.5. 2024 19:30
Kinokavárna

Ze Severní Koreje se snaží utéct jednotlivci i celé rodiny. Se zrádnou cestou přes divokou řeku, nehostinné čínské hory i vietnamský prales se jim snaží pomoct pastor Kim, muž, který svůj život zasvětil bohu a pomoci uprchlíkům.

Cena: 100 / 140 Kč